Våre ansatte

Vårt firma har 13 medarbeidere, hvorav 3 statsautoriserte og 8 registrerte revisorer.

 Kjell Iversen

Statsautorisert revisor/Autorisert regnskapsfører
Mobil: +47 918 19 861
kjell.iversen@iversen-revisjon.no


Kjell begynte i sin fars revisjonsfirma for over 25 år siden. Han har i denne perioden også flere års erfaring fra Stavangerkontoret til Ernst & Young. Kjell har tatt utdannelse ved Høyskolesenteret i Rogaland og Handelshøyskolen i Bergen. Han har bred praksis fra revisjon av både små, mellomstore og større bedrifter innenfor fiskeri, handel, industri og entreprenørvirksomhet. Han har i tillegg lang erfaring fra arbeid med generasjonsskifte og strukturendringer i bedrifter. I perioden 2006-2012 satt Kjell i styret i DnR.

 Kjell Henriksen Grure

Daglig leder
Statsautorisert revisor/Autorisert regnskapsfører
Mobil: +47 932 20 916
kjell.grure@iversen-revisjon.noKjell har jobbet i firmaet siden januar 2001. Før dette var han ca 10 år i Ernst & Young (Bodø, Sandnessjøen og Stavanger). Kjell har sin utdannelse fra Høgskolen i Bodø og Handelshøyskolen i Bergen. Han har bred praksis fra revisjon og rådgivning for både små, mellomstore og større oppdrag innen fiskeri, produksjon, handel, media og tradisjonell tjenesteyting.

 Jan Hetland

Registrert revisor/Autorisert regnskapsfører
Mobil: +47 907 43 877
jan.hetland@iversen-revisjon.no
Jan har arbeidet i firmaet siden 1998. Han har tidligere drevet egen revisjonspraksis i 17 år. Jan har utdannelse ved Høyskolesenteret i Rogaland og Bankakademiet. Han har bred erfaring fra revisjon av små og mellomstore bedrifter innenfor handel, håndtverk, industri og entreprenørvirksomhet.

 Valborg Mong

Revisormedarbeider/Regnskapsfører
Mobil: +47 480 76 424
valborg@iversen-revisjon.no
Valborg har arbeidet i firmaet i to perioder. Hun var ansatt hos oss i perioden 1983 til sommeren 1996 og begynte igjen i oktober 2002. I årene 1997 til september 2002 var hun ansatt hos Visma. Hun har bred erfaring fra en rekke bransjer både innen revisjon og regnskapsføring.
 Elin Omdal

Registrert revisor
Mobil: +47 907 53 056
elin.omdal@iversen-revisjon.no
Elin har arbeidet hos oss siden 2007. Hun har tatt revisorutdanningen ved Universitetet i Stavanger. Elin har i tillegg flere års erfaring fra regnskapsføring. Erfaringen til Elin omfatter en rekke bransjer. Jeanette Hestnes

Registrert revisor
Mobil: +47 907 80 353
jeanette.hestnes@iversen-revisjon.no
Jeanette er også registrert revisor med utdannelse fra Høyskolen i Stavanger. Hun har arbeidet hos oss siden 2009. Hun har tidligere erfaring fra Deloitte i Stavanger og Berntsen Revisjon AS i Sokndal. Hun har praksis fra revisjon i små, mellomstore og store oppdrag innen industri, handel, bygg og anlegg.

 John Egil Hestnes

Registrert revisor
Mobil: +47 472 69 410
john.egil@iversen-revisjon.no
John Egil begynte hos oss i september 2012. Han er registrert revisor med utdannelse fra Universitetet i Stavanger. John Egil har tidligere arbeidet hos revisjonsselskapet FSS Revisjon AS i Sandnes. Han har opparbeidet praksis fra revisjon av både små og mellomstore oppdrag innen en rekke forskjellige bransjer.

 Else Iversen

Statsautorisert revisor/Autorisert regnskapsfører
Mobil: +47 977 50 688
else.iversen@iversen-revisjon.noElse har arbeidet i firmaet i over 25 år. Hun har i denne perioden også erfaring fra Stavangerkontoret til Ernst & Young. Else har tatt utdannelse ved Høyskolesenteret i Rogaland og Handelshøyskolen i Bergen. Hun har bred erfaring fra små og mellomstore bedrifter innenfor fiskeri, handel, service og industri.
 Kjetil Bårdsen

Registrert revisor/Autorisert regnskapsfører
Mobil: +47 951 32 213
kjetil.baardsen@iversen-revisjon.noKjetil har arbeidet i firmaet siden 1999. Revisorutdannelsen ble gjort ved Høyskolesenteret i Stavanger. Kjetil har praksis fra revisjon av både små og mellomstore bedrifter innenfor handel, industri og entreprenørvirksomhet. I tillegg til å drive med revisjon er Kjetil dataansvarlig i firmaet.


 Mary Skogen

Regnskapsfører
Mobil: +47 936 63 862
mary.skogen@iversen-revisjon.no
Mary har vært ansatt firrmaet síden 1988. Hun hadde 13 års erfaring fra regnskapsarbeid da hun begynte hos oss. Mary har i dag ansvar for regnskapet til ca 20 regnskapskunder, hovedsaklig virksomheter innenfor handel og service.


 Gry Fardal Hansen

Registrert revisor/Autorisert regnskapsfører
Mobil: +47 416 14 515
gry.hansen@iversen-revisjon.noGry har arbeidet i selskapet siden 2003. Hun er registrert revisor med utdannelse fra Høyskolen i Stavanger. Gry har tidligere jobbet i Deloitte i Stavanger. Hun har revisjonspraksis fra små, mellomstore og store oppdrag innen handel, service, hotell, energi, og oljeservicenæringen. Av annen praksis kan nevnes arbeid som regnskapsmedarbeider på regnskapskontor samt regnskapsansvarlig hos Dalane Elverk.

 Silje Grude

Registrert revisor
Mobil: +47 99 60 75 18
silje.grude@iversen-revisjon.no
Silje begynte hos oss høsten 2006. Hun er registrert revisor med utdannelse fra Høgskolen i Stavanger. Silje har tidlìgere arbeider hos revisjonsfìrmaet Idsø & Ravnås i Stavanger. Hun har opparbeidet praksis fra revisjon av både små og mellomstore oppdrag innen industri, handel, bygg og anlegg.

 Torhild Kielland

Registrert revisor
Mobil: +47 970 16 535
torhild.kielland@iversen-revisjon.no
Torhild begynte hos oss høsten 2009 og er registrert revisor med utdanning fra Stavanger. Hun har arbeidet som oppdragsansvarlig revisor i Rogaland Revisjon IKS, med ansvar for kommunene i Dalane- og Jærregionene. De siste årene arbeidet hun som aut. regnskapsfører hos Jærøk SA på Bryne med ansvar for egne kunder innen selskapsformene ANS, DA og AS.